Bestill online

HOTEL COLORADO LIDO DI JESOLO – HJEM – HOTELL NÆR SJØYEN OG VENICE

Conexión gratis a internet Wi-Fi en las areas públicas
GRATIS TRÅDLØST INTERNETT I FELLESOMRÅDENE
Hotel Colorado
Hvorfor bestille hos oss?
• Garantert de beste prisene
• Trådløst internett tilgjengelig
• Restaurant og bar på terrassen
• Gratis solsenger og parasoller
Flott beliggenhet
Mapa
 
Beste priser!

For å finne gode hotellpriser på din Lido di Jesolo overnatting I år, så sjekk ut vår online bestilling og spesialtilbud side her på den offisielle nettsiden til Hotel Colorado. Her på vår egen hjemmeside kan vi garantere deg de beste tilgjengelige prisene når du bestiller online direkte hos oss. Bestillingen kan garanteres med kredittkort i løpet av få minutter og er helt sikker.

Hotell ved sjøen I nærheten av Venice

Velkommen til den offisielle nettsiden til 3-stjerners hotellet Colorado i Lido di Jesolo - en del av Mar Hotels Group. Våre romslige og komfortable familiehotell ligger bare. Her på Hotell Colorado kan gjestene nyte en fantastisk ferie ved sjøen med et vell av gode tjenester og fasiliteter, med en av Italias vakreste og historiske byer innen rekkevidde. Våre gjester kan nyte sitt eget private bad, klimaanlegg, satellitt-TV, sikkerhetsboks og sist men ikke minst nyte havutsikten.

Familie Hotellet Lido di Jesolo

Til gode og rimelige priser, så kan familier nyte en sommerferie her på Adriaterhavskysten med et vell av fasiliteter på fingertuppene. Vår rikelige, lyse, romslige og luftige 3-stjerners Lido di Jesolo har en stor terrasse med en topp kvalitet restaurant og bar. Trådløst internett er tilgjengelig i alle fellesområdene på hotellet og vår.

 
Hotel Colorado
 
Morro, avslappende og et praktisk sted

For de som ikke ønsker å ligge på stranden hver dag så tilbyr Lido di Jesolo en vell av aktiviteter og idrettsanlegg for å holde alle underholdt. En av regionens mest populære golfbane, Jesolo golfklubb ligger bare 2 kilometer unna, mens Acqualandia temapark ligger en 10 minutters spasertur unna. Det finnes også museer, marinaen, tennisbaner, et svømmebasseng og et vell av flotte barer og restauranter å prøve alt innen gangavstand fra hotellet.

Hotel Colorado
Via Verdi, 57 - 30017 Lido di Jesolo (Venecia), Italia
Tel. +39 0421 371551 Fax +39 0421 371221 | P.IVA 03755050279 | E-post: info@coloradojesolo.com

Nettsiden er designed og vedlikehold av: Fisheyes Ltd
Kredittkort aksepteres
En del av Mar hotels, Lido di Jesolo